9 Αυγ 2010

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΒΙΒΛΙΑ


Καλοκαίρι… διακοπές… ήλιος: καιρός για διάβασμα! Κάθε χρόνο το καλοκαίρι υπόσχεται εκτός από ξεκούραση να μας δώσει το χρόνο να κάνουμε αυτά που θέλουμε, δίνοντας μας την ευκαιρία να διαβάσουμε βιβλία που θα μας κάνουν να χαλαρώσουμε, να ξεχαστούμε, να γελάσουμε, να προβληματιστούμε αλλά γιατί όχι και να αλλάξουμε την οπτική που βλέπουμε τα πράγματα. 


Διαβάζοντας μια αληθινή ιστορία εκτός του ότι μπορεί να ταυτίσουμε ένα μέρος του εαυτού μας, με τον πρωταγωνιστή ή την ιστορία που διαπραγματεύεται, μπορεί να είναι πολύ βοηθητικό, να επαναδιαπραγματευθούμε σε όποια φάση της ζωής μας και αν βρισκόμαστε τις αξίες μας, ειδικότερα εάν όλο αυτό δίνεται στον αναγνώστη με αμεσότητα, αλλά έχοντας και ως βοηθό στην διάρκεια της ανάγνωσης, το σαρκαστικό χιούμορ του συγγραφέα.

Ένα τέτοιο βιβλίο είναι το "Είμαστε τουρίστες" του ιδρυτή της οργάνωσης Παναγιώτη Μιχαήλ, που με την απλότητα και την αμεσότητα της γραφής του, παθιασμένος για ζωή, μιλάει στην ψυχή του αναγνώστη ειλικρινά από καρδιάς, σαν να τον γνωρίζει χρόνια, παραγκωνίζοντας κάθε είδους καθωσπρεπισμό & τύπους. Εκτός τον καλοκαιρινό τίτλο "Είμαστε τουρίστες", που το κάνει το απόλυτο βιβλίο του καλοκαιριού, επιλέγοντάς το για να το διαβάσετε αυτό το καλοκαίρι, εκτός του ότι θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία δύναμης-έμπνευσης, ενισχύετε και το κοινωνικό έργο της οργάνωσης "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", αφού τα έσοδα αυτού χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση των στόχων μας. Μπορείτε να το προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνικώς καλώντας μας στο τηλέφωνο 210 86 200 85!

Δεν υπάρχουν σχόλια: