9 Αυγ 2010

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 1069...

ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 

ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !!!

 

 

   

ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,

ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 

ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 1069.

 

ΑΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, 

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 

ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, 

ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ !!!

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 1069 

ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ...

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 1069 

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ...

 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ 1069 

ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ...Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην καμπάνια μας για την διάδοση της εθνικής γραμμής υποστήριξης 1069. Με την συμμετοχή σας, βοηθάτε το σημαντικό έργο της οργάνωσής μας, που έχει σαν στόχο την πρόσβαση όλων των εμπλεκομένων με τον καρκίνο, στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη! Πάρτε μέρος στην καμπάνια μας, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω προτεινόμενους τρόπους:

 

Μιλήστε όπου βρεθείτε για την ύπαρξη της εθνικής γραμμής υποστήριξης 1069... Σε εσάς μπορεί να μην είναι απαραίτητη, αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμη σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο!

 

Εαν είστε ιδιοκτήτης site ή blog ζητήστε μας να σας στείλουμε ένα banner, όπου θα μπορούν οι επισκέπτες σας να ενημερωθούν σχετικά.

 

Στείλτε e-mail σε όλες τις επαφές σας, προτρέποντας τους παραλήπτες με την σειρά τους να κάνουν το ίδιο,  κάνοντας link την ιστοσελίδα της οργάνωσής μας ή αντιγράφονας το παραπάνω κείμενο.

 

Προσκαλέσετε όλους τους φίλους σας στο Facebook, στη σχετική σελίδα που έχουμε δημιουργήσει για τον σκοπό αυτής της καμπάνιας. 

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: