4 Νοε 2009

Βοηθήστε την οργάνωσή μας με ένα κλκ...

Ηλεκτρονική Ψηφοφορία ΜΚΟ 2009 από την Eurocharity

Η EuroCharity, Eταιρεία λειτουργίας και διαχείρισης του Ελληνικού Οδηγού Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (http://www.eurocharity.com/) πραγματοποιεί Ηλεκτρονική Ψηφοφορία για την ανάδειξη των μη κυβερνητικών, μη κερδοσκοπικών και εθελοντικών οργανώσεων (ΜΚΟ) που θα λάβουν τo 25% των συνδρομών των Εταιρειών-μελών του έτους 2009. Υπενθυμίζεται ότι η EuroCharity είναι δεσμευμένη καταστατικά να αποδίδει κάθε χρόνο το 25% των συνδρομών των Εταιρειών-μελών του EuroCharity.org για χρηματοδότηση έργων ΜΚΟ. Η τελική επιλογή των ΜΚΟ θα βασιστεί:

  1. στα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας,
  2. στα αποτελέσματα που αφορούν στις απόψεις των Ελλήνων πολιτών για το έργο των εθελοντικών και Μ.Κ. Οργανώσεων, του Κοινωνικού Βαρόμετρου A.S.B.I.-2007, της μεγαλύτερης διαχρονικής έρευνας για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στην Ελλάδα, από την εξειδικευμένη Εταιρεία, μέλος της EuroCharity, MEDA Communication Α.Ε. Επικοινωνίας, Κοινωνικής Διαχείρισης & Ανάπτυξης,
  3. στη γνωμοδότηση ειδικής πενταμελούς Επιτροπής που έχει συσταθεί ειδικά για αυτό το σκοπό.
Κάθε επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει μια μόνο φορά και πρέπει υποχρεωτικά να ψηφίσει τουλάχιστον δύο (2) ΜΚΟ. Για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσετε μία έγκυρη διεύθυνση Ε-mail στην οποία θα σας σταλεί σύνδεσμος τον οποίο πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας. Δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν όλοι! Λήξη ψηφοφορίας: 1 Δεκεμβρίου 2009

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ & ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. Το πρόγραμμα αυτό αποτελείται από 2 σκέλη:
  1. Τηλεφωνικό & διαδικτυακό κέντρο υποστήριξης: Δημιουργία ενός σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου όπου κάποιος με ένα τετραψήφιο πρόθεμα, από όλη την Ελλάδα θα μπορεί να έχει την πληροφόρηση και υποστήριξη που χρειάζεται, από ειδικευμένους επιστήμονες (2 ψυχολόγους - 1 κοινωνικός λειτουργός). Επίσης από το κέντρο αυτό θα παρέχεται και διαδικτυακή υποστήριξη μέσω mail & chat.
  2. On line κοινότητα. Cancer Support Community: Δημιουργία On line κοινότητας υποστήριξης μεταξύ των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο, αλλά και με τις παρεμβάσεις (εάν χρειάζονται φυσικά) ειδικευμένων επιστημόνων. Μέσα από αυτήν την κοινότητα ο κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να έχει το δικό του προσωπικό προφίλ, το δικό του blog, να συμμετέχει σε διαδικτυακές συζητήσεις (forums), να δημιουργεί τα δικά του group, να ανεβάζει τις δικές του φωτογραφίες & videos, καθώς και να κρατάει το δικό του προσωπικό ημερολόγιο.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΨΗΦΟΥ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ"! Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΜΕ ENA ΑΠΛΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΛΙΚ… ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!

http://www.eurocharity.gr/surveys/survey_ngo_2009/intro.php