19 Μαΐ 2009

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ!

Η Κοινωφελής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου "Μείνε Δυνατός" σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Eργαζομένων & Συνταξιούχων των ΕΛ.ΤΑ., στα πλαίσια της δράσης του Επιμορφωτικού Τμήματος, οργανώνουμε και σας καλούμε την Τρίτη 26/05/2009, ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων 3ης Σεπτεμβρίου 11 6ος όροφος, να παρακολουθήσετε την πρώτη από μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που αφορούν ιατρικά και κοινωνικά θέματα. Το πάνελ των ομιλητών θα συμπληρώνουν οι:

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΣΣΑΚΑΣ: Ειδικός Γραμματέας στην Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Δ/ντης στο Ακτινοθεραπευτικό τμήμα του νοσοκομείου "Αλεξάνδρα".

  • ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΟΥΔΗΣ: Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης.

  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΓΡΑΚΟΥ – ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ: Ψυχολόγος (BA MSC).

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Πρόεδρος της Κοινωφελούς Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Φίλων Του Καρκίνου "Μείνε Δυνατός". Ο Παναγιώτης Μιχαήλ είναι ο ίδιος επιζών δυο φορές από καρκίνο! Είναι ο εμπνευστής & ιδρυτής της οργάνωσης "Μείνε Δυνατός", καθηγητής φυσικής αγωγής και ο συγγραφέας του βιβλίου "Είμαστε Τουρίστες!".Σκοπός μας είναι μέσα από την επιλογή αξιόλογων και καταξιωμένων ομιλητών να προσφέρουμε πληρέστερη και ουσιαστική ενημέρωση σε θέματα υγείας και σε θέματα κοινωνικά που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες των πολιτών.
Στην πρώτη μας αυτή συνάντηση θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στην ενημέρωση σε σχέση με τον καρκίνο αλλά και την πρόληψη. Τέλος θα εστιαστούμε στον ρόλο αλλά και πόσο σημαντική είναι η ψυχολογική στήριξη των ατόμων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. Περιμένουμε την συμμετοχή σας, όπως σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις της οργάνωσής μας, που μας πλαισιώνετε με την παρουσία σας. Έτσι και τώρα αναμένουμε την στήριξή σας στη νέα μας προσπάθεια!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΔΩΡΕΑΝ) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Διασκεδάστε Φιλανθρωπικά...

100.000 ΘΕΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ, ΕΣΕΙΣ…;

Μια μέρα πριν κλείσει, η μεγαλύτερη μουσική παράσταση πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, επιλέξαμε να κάνουμε την εκδήλωσή μας & όλοι εμείς από την κοινωφελή μη κερδοσκοπική οργάνωση φίλων του καρκίνου ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ, σας προσκαλούμε την Παρασκευή 22 Μαΐου 2009 στις 22.00 μ.μ., στο ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ να διασκεδάσουμε μαζί με τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ.
Υπέροχοι μουσικοί, μοναδικοί χορευτές και ακροβάτες (αρκετοί από τους οποίους έχουν συμμετάσχει στην επιτυχημένη παράσταση του Cirque du Soleil), μία πλειάδα τεχνικών, σκηνοθετών και φωτιστών κυρίως από την Αμερική και το Ισραήλ. Η μεγαλύτερη σε κόστος παραγωγή που έγινε ποτέ στην Ελλάδα με τριάντα καλλιτέχνες από το εξωτερικό και είκοσι τεχνικούς εργάζονται για να γίνει μία παράσταση, υπερθέαμα!

Η εκδήλωση αυτή έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την υλοποίηση του πρότυπου κέντρου υποστήριξης όσων εμπλέκονται με τον καρκίνο, το οποίο θα ξεκινήσει την λειτουργία του από τον Σεπτέμβρη του 2009. Είναι απαραίτητη η προαγορά πρόσκλησης από την οργάνωση ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της πρόσκλησης μέσω ταχυδρομείου ή courier.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: 40 Ευρώ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται το μενού-φαγητό και το πρώτο ποτό.Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6932 209001 – 2102922641.

Ζητούμε την δική σας παρουσία αλλά και των φίλων - γνωστών σας σε αυτήν την εκδήλωση,καθότι η υποστήριξή σας είναι η δύναμή μας για να συνεχίσουμε το έργο μας!