1 Σεπ 2009

Τρέχουμε όλοι μαζί για την ζωή!


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Όλοι εμείς από την οργάνωση "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", σας προσκαλούμε να συμμετέχετε μαζί μας, στην εκδήλωση που θα διοργανώσουν το "Άλμα Ζωής" και η Οργάνωση "Susan G. Komen for the Cure®", του πρώτου Αγώνα Greece Race for the Cure® στην Ελλάδα, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009, στις 10.00π.μ., στο Ζάππειο.



Το Greece Race for the Cure® συμπεριλαμβάνει έναν αγώνα δρόμου 4χλμ. και έναν περίπατο 2 χλμ., και υποδέχεται άτομα όλων των ηλικιών και αθλητικών ικανοτήτων, για να ενωθούν με άλλους στον Αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Μια ασθένεια που είναι ο συχνότερος καρκίνος στον κόσμο σήμερα και η πιο συχνή αιτία θανάτου στις γυναίκες παγκοσμίως.

Τερμάτισε πρώτος στον αγώνα των 4 χλμ. και λάβε τη βράβευση για αυτή σου τη διάκριση! Μετά το τέλος του Αγώνα και του περιπάτου θα βραβευτεί:
  • Ο συμμετέχων/ουσα που θα τερματίσει 1ος στον Αγώνα των 4χλμ.
  • Η γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού που θα τερματίσει 1η στον Αγώνα των 4χλμ.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο Αγώνας αποτελεί μια γιορτή για τις γυναίκες που έχουν περάσει την εμπειρία του καρκίνου μαστού. Το Greece Race for the Cure® συγκεντρώνει επίσης οικονομικούς πόρους για τη στήριξη της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, για την ανάπτυξη προγραμμάτων ενημέρωσης για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση της νόσου, καθώς και προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής στήριξης των γυναικών που νοσούν.



ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ;

Στο εξωτερικό εδώ και χρόνια τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις είναι θεσμός, αφού μόνο με την μαζική και ενεργή συμμετοχή του κοινού, η ευαισθητοποίηση αλλά και η εγρήγορση για τον καρκίνο, γίνονται πράξη!

Eπιτέλους και στην Ελλάδα για πρώτη φορά, με την πρωτοβουλία μιας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις υποστήριξης ασθενών με καρκίνο του μαστού το «Άλμα Ζωής», θα πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα. Οφείλουμε να δώσουμε και δημόσια πολλά συγχαρητήρια σε αυτήν την μοναδική πρωτοβουλία και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει επιτυχία, αφού αυτή εξαρτάται από την συμμετοχή όλων μας!

Για εμάς στην οργάνωση "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ" δεν έχει να κάνει μόνο με το καρκίνο του μαστού, αλλά για τον καρκίνο γενικότερα. 1 στους 3 ανθρώπους κατά την διάρκεια της ζωής του θα έρθει αντιμέτωπος με τον καρκίνο. Ο καρκίνος αφορά όλους μας! Ήρθε η ώρα της πράξης! Με την συμμετοχή μας επί της πράξης, ας δείξουμε πέρα από την διαδικτυακή υποστήριξη την ευαισθητοποίησή μας, ας τιμήσουμε όλους αυτούς που δίνουν τώρα την δική τους μάχη, ας απομυθοποιήσουμε τον καρκίνο δείχνοντας όλοι εμείς με την παρουσία μας ότι δεν έχουμε πρόβλημα να συζητάμε ανοιχτά γι’ αυτόν, ας ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους για την πρόληψη, ας δείξουμε έμπρακτα ότι μέσω της φυσικής δραστηριότητας μπορούμε να θωρακίσουμε την υγεία μας!
Τέλος μόνο με την μαζική μας συμμετοχή ίσως καταφέρουμε να συγκινήσουμε και να ταρακουνήσουμε κάποιους, που νομίζουν ότι ο καρκίνος αφορά μόνο τους άλλους… ώστε να αυξήσουν τους πόρους για τον καρκίνο και να ενδιαφερθούν για τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα των ασθενών!

Υποστηρίζουμε και συμμετέχουμε ενεργά στην εκδήλωση Greece Race for the Cure®, ώστε να όλοι μας να βάλουμε ένα λιθαράκι, για να γίνει αυτός ο αγώνας ζωής θεσμός και στην Ελλάδα!


ΟΜΑΔΑ "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ"
Η οργάνωση μας θα δημιουργήσει την δική της ομάδα, την ομάδα "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", για να συμμετέχει στην παραπάνω εκδήλωση. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε με την ενεργή παρουσία μας, την μεγαλύτερη ομάδα της εκδήλωσης! Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε ενεργά και να μεταδώσουμε σε όλους το δικό μας μήνυμα… Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή με την ομάδα της οργάνωσης, θα παραλάβουν μεταξύ των άλλων και το πορτοκαλί βραχιολάκι της οργάνωσης!



ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ"
Εάν επιθυμείτε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή με την ομάδα του "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", θα πρέπει να έρθετε σε επικοινωνία μόνο μαζί μας! Η εγγραφή στον Αγώνα κοστίζει 5€ μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου και 10€ από τις 21 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Ημέρα του Αγώνα (παιδιά κάτω των 5 ετών δωρεάν)!

Ο κάθε συμμετέχων με την εγγραφή του λαμβάνει ένα Greece Race for the Cure® t-shirt και ένα καπέλο που πρέπει να φορά την Ημέρα του Αγώνα. Για την κάνετε εγγραφή σας με την ομάδα "ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ", μπορείτε να μας επισκεφτείτε στην οδό Σατωβριάνδου 20 - Ομόνοια (πίσω από το Hondo) – 1ος όροφος – Γυμναστήριο των ΕΛΤΑ, από τις 12 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6932 209001 (Παναγιώτης Μιχαήλ).

ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ! Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !!!


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης «Άλμα Ζωής»: http://www.breastcancerhellas.gr/default.asp?pid=110&la=1 , καθώς επίσης και από την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook: http://www.facebook.com/event.php?eid=141525876041&ref=mf#/event.php?eid=119174007480&ref=share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://boraeinai.blogspot.com/2009/09/mariatweetyblogspotcom.html

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ

SYNEXISTE..