19 Μαΐ 2009

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΝΙΚΙΕΤΑΙ!

Η Κοινωφελής Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου "Μείνε Δυνατός" σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Eργαζομένων & Συνταξιούχων των ΕΛ.ΤΑ., στα πλαίσια της δράσης του Επιμορφωτικού Τμήματος, οργανώνουμε και σας καλούμε την Τρίτη 26/05/2009, ώρα 19:00 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων 3ης Σεπτεμβρίου 11 6ος όροφος, να παρακολουθήσετε την πρώτη από μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που αφορούν ιατρικά και κοινωνικά θέματα. Το πάνελ των ομιλητών θα συμπληρώνουν οι:

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΣΣΑΚΑΣ: Ειδικός Γραμματέας στην Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Δ/ντης στο Ακτινοθεραπευτικό τμήμα του νοσοκομείου "Αλεξάνδρα".

  • ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΟΥΔΗΣ: Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής & Αντιγήρανσης.

  • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΓΡΑΚΟΥ – ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ: Ψυχολόγος (BA MSC).

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ: Πρόεδρος της Κοινωφελούς Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης Φίλων Του Καρκίνου "Μείνε Δυνατός". Ο Παναγιώτης Μιχαήλ είναι ο ίδιος επιζών δυο φορές από καρκίνο! Είναι ο εμπνευστής & ιδρυτής της οργάνωσης "Μείνε Δυνατός", καθηγητής φυσικής αγωγής και ο συγγραφέας του βιβλίου "Είμαστε Τουρίστες!".Σκοπός μας είναι μέσα από την επιλογή αξιόλογων και καταξιωμένων ομιλητών να προσφέρουμε πληρέστερη και ουσιαστική ενημέρωση σε θέματα υγείας και σε θέματα κοινωνικά που απασχολούν τις σύγχρονες κοινωνίες των πολιτών.
Στην πρώτη μας αυτή συνάντηση θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας στην ενημέρωση σε σχέση με τον καρκίνο αλλά και την πρόληψη. Τέλος θα εστιαστούμε στον ρόλο αλλά και πόσο σημαντική είναι η ψυχολογική στήριξη των ατόμων που εμπλέκονται με τον καρκίνο. Περιμένουμε την συμμετοχή σας, όπως σε όλες τις άλλες εκδηλώσεις της οργάνωσής μας, που μας πλαισιώνετε με την παρουσία σας. Έτσι και τώρα αναμένουμε την στήριξή σας στη νέα μας προσπάθεια!

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ (ΔΩΡΕΑΝ) ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

1 σχόλιο:

zinaa kapa είπε...

ναστε καλα για την ενημερωση...


καλο βραδυ