14 Δεκ 2010

Η ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 1069!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



Το θέατρο «Ελεύθερη έκφραση» μας παραχωρείται για μια βραδιά, ώστε μέσω της παράστασης, να χαρίσει το γέλιο σε όλους τους φίλους, της οργάνωσης “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ”. Πιο συγκεκριμένα η Μαίρη Ιγγλέση, ηθοποιός - παραγωγός, και όλοι οι συντελεστές της κωμωδίας «Η Δημαρχίνα» του Γεωργίου Σουρή, θα πραγματοποιήσουν μια παράσταση αφιλοκερδώς, αφού όλα τα έσοδα από την τιμή εισόδου των 20 ευρώ, θα προσφερθούν στην οργάνωσή μας, για την συνέχιση λειτουργίας της γραμμής υποστήριξης 1069!

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ BAZZAR ΕΡΓΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΦΕΤΖΗ, ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΜΕΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ”, ΕΠΙΖΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 30 ΧΡΟΝΙΑ!

Λίγα λόγια για το έργο
Η «Δημαρχίνα» του Γεωργίου Σουρή, μια καυστική επιθεώρηση με πολιτικές αιχμές του περασμένου αιώνα που καθρεφτίζουν τη σημερινή κοινωνία έτσι όπως τη βιώνει η Ελλάδα και η Ευρώπη. Ο Καλλικράτης των δημοτικών εκλογών είναι «Η Περιφέρεια» του Γεωργίου Σουρή επί κυβέρνησης Χαριλάου Τρικούπη. Ένα έργο πικάντικο, γαργαλιστικό, με ζωντανή μουσική, χορό και χρώμα. Τα κείμενα του Σουρή, του σύγχρονου Αριστοφάνη κατά τον Γρηγόριο Ξενόπουλο, είναι η θέση και η φωνή του κόσμου σήμερα.

Συντελεστές
Σύνθεση κειμένων: Ειρήνη Φ. Κουτσαύτη, σκηνοθεσία: Αγγελική Κασόλα, ζωντανή μουσική: Χρήστος Μπάκης, σκηνικά – κοστούμια: Πέννυ Αμπλά, χορογραφία: Μυρτώ Παπαδοπούλου, φωτισμοί-ήχος: Αντώνης Παναγιωτόπουλος, Παναγιώτης Κουκουρουβλής, Λευτέρης Πρωτονοτάριος.

Παίζουν οι ηθοποιοί
Δημαρχίνα η Μαίρη Ιγγλέση, κοντά της ο Γιάννης Τσιώμου στο ρόλο του Δημάρχου, η Τζένη Οικονόμου στην ξελογιάστρα Αφροδίτη, ο Κοσμάς Χειράκης βουλευτής χωρίς … προσόντα, ο Χρήστος Μπάκης στο πιάνο , στο τραγούδι και όχι μόνο, ο Κυριάκος Σεραφειμίδης αγανακτισμένος πολίτης και η Ειρήνη Οικονόμου απαιτητική δημότης.

Γιατί η ζωή μας έχει ανάγκη από γέλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: